Kerbholz
7 item(s)
Volgen
ModelweergaveProductweergave
Kerbholz
Zonnebril 'August'
  € 79,90
  € 139,00
  Kerbholz
  Zonnebril 'Jakob'
   € 79,90
   € 139,00
   Kerbholz
   Zonnebril 'Leopold'
    € 99,90
    Kerbholz
    Analoog horloge 'Luise'
     € 139,00
     Kerbholz
     Analoog horloge 'Frida'
      € 129,00
      € 149,00
      Kerbholz
      Zonnebril 'August'
       € 79,90
       € 139,00
       Kerbholz
       Zonnebril 'Jakob'
        € 99,90
        € 119,00

        Kerbholz: tijdloze accessoires van duurzame materialen

        De start van Kerbholz is in 2011, wanneer de Duitse vrienden Moritz en Matthias besluiten om samen naar Mexico te reizen. Tijdens hun avontuur is er één materiaal dat hun aandacht trekt: hout. Alles om hun heen lijkt van hout te worden gemaakt: van meubels tot servies en accessoires. De vrienden komen tot de conclusie dat dit materiaal nog lang niet voldoende wordt gebruikt in de modewereld. Dan komt het idee voor Kerbholz naar voren: een merk dat accessoires van natuurlijke materialen maakt. In eerste instantie maken de vrienden alleen een paar zonnebrillen en horloges, maar inmiddels is de collectie een stuk uitgebreider. Duurzaamheid is nog altijd een belangrijk aandachtspunt voor de ontwerpers, maar natuurlijk moet het duurzame hout op een stijlvolle en vooral tijdloze manier gebruikt worden.

        Veelzijdige en uiteenlopende designs

        Het doel van Kerbholz is om mooie accessoires te maken voor mannen en vrouwen met allerlei persoonlijke stijlen. Dat betekent dat het merk een ruime collectie heeft met talloze unieke designs. Naast horloges en zonnebrillen vind je tegenwoordig ook sieraden en handige verzorgingsmiddelen voor hout terug. De meeste ontwerpen zijn vrij strak en minimalistisch. Het hout moet namelijk de ster van de show zijn. Toch kun je een statement maken door een horloge uit te zoeken met een patroon op de achtergrond. Ook zonnebrillen met metalen details op het frame vind je in de collectie terug. Deze combinatie van hout en metaal is bovendien de belangrijkste focus van de sieradenlijn. De armbanden van Kerbholz hebben daarom een heel minimalistisch design, om de balans te behouden.

        Maak je outfit compleet met Kerbholz accessoires

        Het grote voordeel van de accessoires van Kerbholz is dat je ze bij vrijwel iedere outfit kunt dragen. Toch past de chique uitstraling van hout erg goed bij een professionele look. Een donker houten horloge geeft een zakelijk pak meteen iets meer warmte, waardoor je outfit helemaal in balans is. De zonnebrillen van het merk kun je juist weer perfect gebruiken voor een zomerse look. Doe je favoriete shorts en een T-shirt aan, haal een paar comfortabele sandalen tevoorschijn en geniet van de zon met jouw zonnebril. Je kunt dus alle kanten op met de designs van Kerbholz: van zakelijk tot speels.