Contactloze bezorging: Nu 2-6 werkdagen5

Four Flavor
6 item(s)
Volgen

four flavor – het toppunt van smaak

Stel je voor dat je een elegante en verfijnde vrouw moet kleden. Hoe zou jij dat aanpakken? De kans is groot dat je een klassieke jurk selecteert, een model dat optimaal aansluit bij haar lichaamsvorm. En laat dat nu exact de missie van four flavor zijn! Dit Berlijnse merk wil elke modebewuste vrouw van de perfecte jurk voorzien, zodat ze de look kan creëren die ze wil. Sinds 2008 specialiseert het label zich in vier figuurtypes en ontwerpen ze stukken die iedereen flatteren. Voor een bijzondere gelegenheid of om elke dag het beste van jezelf te tonen: four flavor is er voor jou.

De juiste jurk voor elk figuur van four flavor

Laten we er geen doekjes om winden. Elke dame heeft haar sterktes en zwaktes: de ene vindt haar borsten te klein, de andere vindt ze te groot, de ene wil een buikje camoufleren, de andere wil haar taille benadrukken en ga zo maar verder. Om aan al die verschillende wensen te voldoen, heeft four flavor diverse modellen in zijn assortiment. Een getailleerde cocktailjurk met verlengd rugpand legt het accent op de taille en verleent je een langer silhouet. Dus je kan er echt iets mee verbergen als je dan lekkerder in jou veel zit. Hou je van rechte modellen en show je graag je benen, dan is een korte kokerjurk je op het lijf geschreven. Zo zorgt elk stuk uit de collectie ervoor dat jij jezelf van je beste kant kunt tonen en je er behaaglijk in voelt.

3, 2, 1 … Ready to party!

Met een item van four flavor is het altijd feest. Niet alleen omdat hun glamoureuze jurken vooral op chique gelegenheden tot hun recht komen, maar ook omdat je ze online tegen mooie kortingen kunt shoppen. Daar komt nog bij dat zo’n tijdloos item altijd een topper is: dankzij de hoge kwaliteit en het doordachte design heb je er jarenlang plezier van. Ga dus meteen op ontdekkingstocht, verken de voordelige aanbiedingen van About You, kies de jurk die bij je past en doe alle monden openvallen met je betoverende verschijning. En als je dan toch aan het shoppen bent, vergeet dan niet om ook passende schoenen en accessoires te kopen. Laat dat feestje maar beginnen, wij zijn er helemaal klaar voor!