Fornarina
5 item(s)
Volgen
ModelweergaveProductweergave
Fornarina
Shirt 'Ate'
  € 44,90
  € 69,90
  Fornarina
  Leggings 'Surfina'
   € 49,90
   € 59,90
   Fornarina
   Jeans 'Broker'
    € 54,90
    € 79,90
    Fornarina
    Jurk 'DICENTRA'
     € 54,90
     € 79,90
     Fornarina
     Jurk 'SETH'
      € 69,90
      € 79,90

      Fornarina: een echte voorloper

      Het Italiaanse merk Fornarina is een toonaangevend bedrijf in de productie van kleding en schoeisel. De unieke mix van glamour, vrouwelijkheid en humor blijft het wereldwijde succes van het merk voortstuwen. Tegelijkertijd handhaaft het merk zijn traditionele Italiaanse waarden in kwaliteit en innovatie. Fornarina-kledingstukken en -schoenen kijken naar het verleden en wijzen naar de toekomst. Modesampling en het uitbundig gebruik van elementen en referenties zijn constante gegevens in Fornarina's DNA. Fornarina-schoenen en -kledingcollecties zijn verfijnd maar altijd speels, met een vleugje folk-pop-rock en zelfs cartoonelementen. Het merk heeft een unieke, onmiskenbare stijl, met collecties die een vrouw onweerstaanbaar glamoureus, sexy, ultra-vrouwelijk en helemaal up-to-date maken.

      Avant-gardistisch schoenen- en kledingbedrijf

      Fornarina werd in 1947 opgericht door Gianfranco Fornari en had direct impact op de modewereld als een avantgardistisch schoenen- en kledingbedrijf. In het begin was het bedrijf vooral actief als fabrikant van schoenen, maar Fornari breidde snel en succesvol zijn activiteiten uit naar andere categorieën modeartikelen. Na meer dan veertig jaar leiding te hebben gegeven, gaf Gianfranco het familiebedrijf door aan zijn zoon, Lino Fornari, die Fornarina’s activiteiten in 1998 begon te verruimen met de productie van dameskleding, ondergoed, jeans en accessoires. Lino heeft een liefde voor innovatie, en dat is te merken wanneer je de collecties van Fornarina ziet. De items zijn eclectisch, opvallend en bovendien uniek. Allerlei stijlen komen bij elkaar: rock, urban, sportief en glamour, De collecties hebben altijd één ding met elkaar gemeen: de items zijn vrolijk, trendy en uitdagend.

      Fornarina is grensverleggend en trendbepalend

      Het modemerk Fornarina verlegt grenzen, bepaalt trends en draagt een absoluut eigen visie uit. Een van de belangrijkste succesfactoren van Fornari is dat hij bovenop elk project zit. Alles wordt intern beheerd en gecontroleerd, waardoor het bedrijf een enorme bedrijfskennis heeft. Het label is al vanaf de oprichting sterk bezig met productinnovatie en onderzoek naar nieuwe markten. Stijlvolle vrouwen kunnen daarom voor alles bij dit merk terecht: stoere feestkleding, casual items voor overdag en opvallende accessoires om je outfit compleet te maken. Die liefde voor veelzijdigheid is de kracht van Fornarina.

      Naar boven