DEPECHE.
1 item(s)
Volgen
ModelweergaveProductweergave
DEPECHE.
Schoudertas 'Magic Moment'
  € 49,90
  € 109,00

  DEPECHE: liefde voor leer

  Voor het Deense lederwarenmerk DEPECHE is er geen betere vestigingsplaats dan een gerenoveerd boothuis in het havengebied van de stad Horsens. Op de plek waar decennialang met toewijding is gewerkt om niets minder dan het beste neer te zetten, doet het modelabel vandaag de dag precies hetzelfde. Sinds 2008 focust DEPECHE zich op het ontwerpen van prachtige leren accessoires zoals tassen en riemen voor dames, waarbij de kwaliteit altijd voorop staat. Met vakmanschap weet het label unieke items te creëren die ingetogen luxe uitstralen en tegelijkertijd verrassen dankzij de edgy designs en uitgesproken details.

  Laat zien wie je bent met de accessoires van DEPECHE

  Waar de meeste labels de collectie uitbreiden naarmate de tijd vordert, besloot DEPECHE zich juist steeds meer te specialiseren in lederwaren. Dankzij de volledige focus op leer is het label inmiddels een ware expert op dit gebied en mag je wat betreft het design, het materiaal en de afwerkingen het beste van het beste verwachten. De collectie bestaat voor een klein deel uit kleding zoals leren jasjes, tops, broeken en rokken, maar tassen en riemen zijn vandaag de dag de hoofdproducten. DEPECHE vindt het van groot belang dat de moderne vrouw stilstaat bij wie ze is, want juist in deze tijd waarin alles zo snel gaat wordt dat wel eens vergeten. Het label stimuleert vrouwen om te laten zien wie ze zijn en hoopt dat makkelijker te maken met de accessoires van de premium kwaliteit die ze verdienen.

  Van onmisbare basics tot uitgesproken ontwerpen

  De collectie van DEPECHE bevat zeer diverse ontwerpen, hetgeen jou de mogelijkheid geeft om items te vinden die helemaal passen bij je stijl en bij wie je bent. Dankzij de verschillende kleuren, patronen en structuren kun jij je perfect uitdrukken met de diverse accessoires. De uitgesproken ontwerpen uit de collectie zetten elke look kracht bij, of die nou klassiek, sporty of casual chic is. Ga je voor een opvallende clutch met panterprint, crossbody met slangenmotief of stoere riem met studs? Daarnaast vind je onmisbare basics in de collectie zoals een simpele zwarte leren riem en eenvoudige, maar stijlvolle schoudertassen en shoppers. Deze makkelijk te combineren items van DEPECHE stralen stuk voor stuk klasse uit en geven elke outfit nét even iets extra’s.

  Naar boven