BeeDees
2 item(s)
Volgen
ModelweergaveProductweergave

BeeDees ondergoed: wie is er niet mee opgegroeid?

Welke vrouw is niet opgegroeid met de beha's van BeeDees? Opgericht werd het als merk voor tienerondergoed, waarna vele vrouwen simpelweg bij het merk zijn blijven ‘hangen’. Dat is echter niet zo gek, want de visie van het merk is comfort te combineren met innovatie vormen en een perfecte pasvorm. De lingerie beschikt bovendien over geweldige details als verwijderbare bandjes of meerdere bandjes. Vanwege de verschillende collecties en lijnen die worden aangeboden, blijven de modellen gevarieerd en kan iedere vrouw het geschikte ondergoed voor haar vinden. Geen wonder dat iedereen nog steeds verliefd is op deze lingerie – het heeft simpelweg heel veel te bieden.

Een klassieker met goede roots

Het merk BeeDees komt niet van slechte ouders. Integendeel. Het moederbedrijf Triumph werd opgericht in 1886 en kan terugkijken op een lange ervaring op het gebied van lingerie. De kennis van het wereldberoemde Triumph werd vanaf eind jaren 70 in de vorige eeuw ook gebruikt in de vestiging in München. Hier kwam een nieuwe productlijn op de markt, die speciaal was gericht op jonge dames en meisjes. Met frisse, trendy en jonge stijlen was het simpele ondergoed revolutionair en veel dames ontdekten hun lingerie. In de loop van de tijd kon het label zich steeds meer onderscheiden van het moederbedrijf Triumph en begon vrouwelijk en zelfbewust zijn eigen triomftocht. De voortdurende ontwikkeling en het nastreven van de huidige trends zorgen ervoor dat veel meisjes en dames het beste draagcomfort blijven ontdekken van het merk BeeDees.

De lieve klassiekers van BeeDees-ondergoed voor jou

De prachtige BeeDees-bh's en de andere lingerie van het trendy label zijn om verliefd op te worden. De lingerie van het merk maakt iedere vrouw dankzij de goede pasvorm enorm zelfverzekerd. Er zijn beha's verkrijgbaar die voorgevormd zijn, voor een extra vrouwelijk figuur. Ook zijn er beugelbeha's in de collectie. De kleuren zijn vrij monochroom, maar wel zeer divers. Je kunt kiezen voor traditionele kleuren als wit en zwart, maar ook rood of paars. Daarnaast heeft het merk een ruime keuze aan maten. Zo kan iedere vrouw er tiptop uit zien in een lingerieset van BeeDees.

Naar boven