ALDO schoenen, een wereldwijd succes

Het schoenenmerk ALDO wordt in de hele wereld verkocht. Het begon in 1972, toen ALDO Bensadoun zijn merk oprichtte in Canada. Hij komt uit een familie die al generaties lang schoenen maakt in Marokko en Frankrijk, maar hij wilde het groter aanpakken. Hij wilde een groot bedrijf neerzetten waar kwaliteit van het product belangrijk is, maar ook de sociale en ethische aspecten centraal staan. Het bedrijf streeft ernaar dat iedereen die er werkt, op een open en eerlijke manier met collega's en de buitenwereld omgaat. Het grote succes van ALDO zal zeker daarmee te maken hebben. Ook de kwaliteit van het ontwerp en de fabricage van de schoenen spelen echter een grote rol.

ALDO schoenen voor dames

De damesschoenen van ALDO zijn heel vrouwelijk. Hoge hakken zijn prachtig. Hoe hoger, hoe beter. De pumps zijn in veel kleuren verkrijgbaar, ook in metallic. Ze hebben echte naaldhakken en stelen op een feestje helemaal de show. Niet alle vrouwen houden van heel hoge hakken. Daarom zijn er ook prachtige pumps met een elegante en vrouwelijke kitten heel. Voor de sandalencollectie geldt hetzelfde: daar vind je hakken in verschillende hoogtes en soorten, waarbij hoge hakken ook écht hoog zijn. Bij de instappers met platte hak, zoals ballerina’s en loafers, valt op dat ze vaak een vrouwelijke touch hebben. Sommige zijn van lakleer in een pasteltint of hebben een hak in een afwijkende kleur. Ook schoenen in de klassieke stijl met een strak ontwerp zijn bij ALDO te vinden.

Mooie schoenen voor heren

Waar je als man ook van houdt, je vindt het in deze collectie. Ben je op zoek naar een echt klassiek model schoenen? ALDO maakt ze in een heleboel stijlen en kleuren. Ben je een sportief type en zoek je korte laarzen of sportieve leren schoenen? Je vindt ze hier in de meest mooiste uitvoeringen. Misschien houd je van extravagant, voor elke dag of voor gelegenheden. Dan heeft dit merk voor jou heel bijzondere schoenen, geraffineerd en origineel. Zoveel ervaring en zoveel keus in één, dat vind je alleen bij ALDO.